Opleidingen
Behandelingen

Wat is Access Bars? 

 

Access Bars zijn 32 punten op het hoofd die als ze zachtjes worden aangeraakt, een positieve verandering in de hersenen stimuleren en die de elektromagnetische bestanddelen van stress, gedachten en emoties defragmenteren.

Deze zachte, vriendelijke, niet invasieve techniek, werkt op het loslaten van zowel fysieke als mentale blokkades die zijn opgeslagen in het lichaam en helpt om meer gemak te creëren in alle verschillende gebieden van het leven.

 

De eerste Bars-sessie werd meer dan 30 jaar geleden gegeven door de grondlegger van Access Consciousness, Gary Douglas.

 

De effecten van Access Bars zijn wetenschappelijk bewezen, en ze verschillen per persoon en per sessie. Ontvangers hebben gemeld dat een Access Bars sessie kan helpen bij het volgende:

• Verbeterde lichamelijke gezondheid

• Meer mentale helderheid en minder stress

• Meer motivatie en vlotte communicatie

• Aanzienlijke toename van vreugde, geluk, dankbaarheid, vriendelijkheid en rust

• Diepere ontspanning en positieve effecten op migraines en slapeloosheid

• Verbeterde geestelijke gezondheid: verminderde symptomen van depressie, angst-aanvallen, ADD, ADHD & OCD

• Groter intuïtief gewaarzijn

 

Wist je dat kinderen welkom zijn in Access Bars opleidingen? Ze kunnen de opleiding tot 15 jaar gratis meevolgen en krijgen een aangepaste manual. 

 

Access Bars met meditatie en andere modaliteiten voor heling kan meditatieve oefingen versterken ( in veel gevallen wordt het leven een meditatie ) en de effecten van heling vergroten. 

Het wordt nu beoefend in meer dan 170 landen, door meer dan 10.000 opgeleide facilitators. Honderdduizenden mensen over de hele wereld genieten elk jaar van Bars-sessies. 

Het wordt momenteel ook gebruikt in bedrijven, scholen en zelfs in gevangenissen over de hele wereld om een betere gezondheid en een groter welzijn te bevorderen.

 

Dr. Terrie Hope PhD, DNM, CFMW publiceerde in november 2017 een artikel in The Journal of Energy Psychology: Theory, Research, and Treatment, dat beschrijft hoe de resultaten van een 90 minuten durende Access Bars-sessie een aanzienlijke afname lieten zien in de mate van depressie en angst. Download het artikel HIER.

 

Verder onderzoek werd in 2015 gedaan door de vooraanstaande neurowetenschapper dr. Jeffrey L. Fannin. Bij 60 deelnemers ontdekte hij dat Access Bars een positief neurologisch effect op de ontvanger had, vergelijkbaar met ervaringen van gevorderde beoefenaars van meditatie – en het leverde onmiddellijk resultaten op.

Klik HIER om te kijken hoe dr. Fannin laat zien wat er in de hersenen gebeurt tijdens een Bars-sessie. 

 

Bij vragen hierover contacteer me via
email [email protected] of +32 0485303984. 

 

 

 

Met wie en waar doe jij het? 

Wees geïnspireerd over de mogelijkheden van Access Bars sessies. Van aanbod voor je klanten tot uitwisselen onder vrienden en als ontspanning binnen het gezin. 

 

Behandelingen

30 Minuten Behandeling of Consultatie

€45,00 EUR
60 Minuten Behandeling of Consultatie

€85,00 EUR
90 Minuten Behandeling of Consultatie

€135,00 EUR

Bars opleidingen

Access Bars Opleiding | 23 okt Gent

€300,00 EUR
Access Bars Opleiding | 26 nov Gent

€300,00 EUR
Access Bars Opleiding | 4 dec Kortrijk

€300,00 EUR
Access Bars Opleiding | 20 jan Vlaanderen

€300,00 EUR

Wie is Ivy Mobouck?

 

Ivy Mobouck, lifestyle entrepreneur in hart en nieren, leeft momenteel in haar geboorteland België, Gent.

Ongeveer 10 jaar geleden begon ze haar reis van zelfontwikkeling voor een gelukkiger, rijker, betekenis-voller bestaan met een niet-te-stoppen diep verlangen naar innerlijke groei, empowerment en bewuster leven.

Meer over Bewust Anders HIER.

 

Naast energie therapie en facilitatie van bewustzijn, leidt zij ook The Voice Of Your Business als Creative Online Business Consultant + Creatrix voor hoog creatievelingen en anders-denkenden, gespecialiseert in empowerende zelfontwikkelings businesses.  

Meer over The Voice Of Your Business HIER.

 

Ze heeft ook een liefde voor Conscious Tarot, het leggen van kaarten die vooral bedoelt zijn om inzicht te krijgen. 

Meer over Conscious Tarot HIER.

 

RELAX, RECEIVE and let go...