Help, ik zit in de sh%&*t

Aug 19, 2022

 

 

Je zit in de sh%&*t, wat nu? Reik jij gemakkelijk uit naar iemand als je diep en donker zit?

Heling is een neveneffect van bewustzijn. Ziekte is een neveneffect van onbewustzijn.  Shannon O'Hara 

Alles wat niet werkt in je leven en in je business, alles wat ziek is, is een neveneffect van onbewustzijn. Bewust worden is de antidote.

Hier volgt een mini selfhelp kit naar bewustzijn " Van shit naar helderheid! " 

 

 

 

 

 

Ook al voelt het alsof jij alleen bent, je bent gewaar.
Waarmee ik wil zeggen, bij alle verandering ga je niet enkel en alleen gaan opruimen voor jezelf maar ook voor iedereen die geconnecteerd is met je. Je kent deze personen niet per se. Dit kan ook van vorige levens zijn, je buurman, mensen die je nog nooit hebt gezien. Op zo’n moment voelt het best intens net omdat jij het waarneemt en opruimt voor een heleboel mensen. 

 

 

Stel een open vraag om jouw gewaarzijn te vergroten.
Wat is dit? Is dit van mij of ben ik me gewaar van iets of iemand? Wat ben ik me gewaar? Wat kan ik hiermee? Kan ik het veranderen? Hoe kan ik het veranderen? 
Wat is hier nog meer mogelijk? Hoe wordt het nog beter dan dit?  

 

 

 Er is niets mis. Er is mis met jou en ook niet met “de situatie” De reden dat het omhoog komt is omdat het tijd is om ernaar te kijken en omdat je nu de capaciteit en de mogelijkheden hebt om er mee te dealen. 

 

 

 Leer in alle discomfort en verandering te ontspannen.
Wat brengt je echte diepe ontspanning?
Denk aan sport, beweging, aanraking, natuur, dieren, energie therapie etc. 

 

 

 Je hoeft dit niet alleen te doen. 
Aarzel niet om uit te reiken naar iets of iemand waarvan je weet dat het een bijdrage is. 

 

 

 De discomfort en de intensiteit zijn een kracht van kwetsbaarheid.
Het is intiem zijn met datgene waar je tot nu toe onbewust van was. Leren intiem zijn met wat je gewaar bent is, hoe raar het ook mag klinken, het begin van alle heling. 

 

 

 

 

YOU GOT THIS een mooie laagdrempelige bewustzijn emergency kit voor eerste hulp bij poep-in-je-hoofd. Het zijn audio series die verschillende zaken coveren. De informatie die je krijgt is super verrijkend en verhelderend. De audio's zijn beschikbaar online en downloadable. 
Of via een app, wat super handig is. Zo heb je de audio's altijd en overal te uwer beschikking, als je een smartphone hebt. Ze worden ook regelmatig aangevuld.

Meer info HIER

 

 

Alle laag vibrerende gevoelens en gedachtes zoals oordeel en zelf-oordeel, machteloosheid, zelfbescherming, wantrouwen, paranoia, minderwaardigheid, opgeven, er niet meer willen zijn, diepe pijnende gevoelens zoals verdriet, eenzaamheid, verslaving, het niet willen weten enz kan een demoon bron gerelateerde realiteit zijn. 

Deze donkere energieën beloven je power, geld, de beste sex ooit en alles wat je denkt niet op je eentje te kunnen. Maar ze geven je enkel macht waarvan je al hebt besloten dat je het niet hebt. En die macht komt altijd met een prijs, het haalt je weg van bewustzijn, innerlijke vrede, je ware zelf en van alles en iedereen die aan jou kan bijdragen. Het is deze verslaving aan emoties, drama & trauma die ons het 'gevoel' geven dat we leven en dat we machtig zijn. Maar het zal je nooit leiden tot echte vrijheid. 

Het goeie nieuws is, deze energieën zijn opruimbaar. Meer info HIER

 

 

Je bent niet alleen, reik uit naar iemand. 

Ik kies altijd iemand waarvan ik weet dat ze mij niet gaan helpen maar een bijdrage zijn met ruimte & toelating en met vragen aan de slag gaan zodat je weer ruimte hebt en helderheid hebt met de kwestie. 

 

"Huh geen hulp" denk je nu misschien,  " Iemand helpen is toch net goed? “

Dat kan maar vaak is geen bijdrage. Hulp aanbieden gaat vaak gepaard met het standpunt dat er iets mis is, dat je het niet alleen kan en dat zij het beter weten dan jij. Het zijn onderliggende oordelen en vaste standpunten dat maakt dat je vast zit. Op zo een moment is iemand anders oordeel & gekleurde standpunten wel het laatste wat je wilt, als je hier echte vrijheid mee wilt hebben. 

 

Om te vieren dat ik zo’n mooie mensen in mijn wereld heb die mij bijstaan zonder oordeel en met de energie van bijdrage, wil ik graag tot einde van augustus alle consultaties en behandelingen ( online & live ) beschikbaar stellen aan 30% via deze code SMOOCHIES. 

  • Voor 30 minuten boek HIER
  • Voor 60 minuten boek HIER
  • Voor 90 minuten boek HIER

 

De code is geldig tot eind augustus 2022. Ik weet hoe druk het soms kan zijn. Het is mogelijk om na je aankoop later je afspraak in te boeken. 

 

 

 

Let's connect.

 

Heb je een vraag, commentaar of graag inspiratie,
informatie & motivatie ontvangen in je mailbox?

We pinky promise no spamming!