RESTORE 
REGENERATE 
HEAL

 

Opleidingen
Behandelingen

Wat is Access Energetische Facelift? 

 

De Access Consciousness Facelift is een zacht en toch dynamisch hands-on lichaamsbehandeling wat je helpt om er jonger uit te zien en het laat je lichaam er beter uitzien, zonder operaties, injecties, crèmes of pillen. 

Het is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en het hele lichaam terug te draaien. De zachte, kalmerende aanraking van je gezicht en nek werkt samen met de cellen van jouw lichaam om het te herstellen, te verlevendigen en te verjongen.

 

Elke keer als je in de spiegel kijkt en veroordeelt wat je ziet, onthouden jouw cellen dat oordeel en zetten het vast in jouw gezicht en lichaam.

 

Elke Access Facelift behandeling geeft het lichaam de gelegenheid om veel van de beperkende energieën en oordelen die zijn ingebed in het gezicht, De Access Energetische Facelift verdiept en versnelt de natuurlijke helende vermogens van het lichaam, wat de cellen van je gezicht in staat stelt om hun natuurlijke glans, jeugd en schoonheid te herwinnen. hoofd, borst en lichaam in beweging te brengen en te transformeren door de oordelen.

 


Diep in het woud waar alles vredig is en toch vol leven, waar alles intiem met elkaar is verbonden zonder oordeel, separatie, verwachting of verwerping. Het weet hun waarde, het weet waarvoor. Samen vormen ze een groter geheel. Een ruimte waar vrede, creatie, geboorte en dood zich afwisselen. Een plek waar verandering de eeuwig constante is en man-made concepten niet bestaan. 

Er is eenheid.

Is h
et nu tijd om te ontdoen, te ontmoeten en te ontleren van wie we niet zijn?
En te her-inneren van wie we wel zijn...
- ivy mobouck
 

 

 

Access Facelift is niet alleen goed voor je gezicht. Deze krachtige behandeling draagt ook voortdurend bij aan je lichaam, waardoor je je gezond en verjongd voelt, zowel van binnen als van buiten.

Er is geen aanbevolen aantal sessies van de Access Facelift om ongelofelijke resultaten te bereiken en te genieten van alle voordelen van dit proces. (Sommigen melden zelfs dat ze al na één sessie veranderingen zien.) Het is echter net als naar de sportschool gaan; hoe vaker je het ontvangt, des te beter zul je eruitzien en des te beter zul je je voelen.

 

 

Bij vragen hierover contacteer via
email [email protected] of +32 0485303984 

 

 

Energetische Facelift opleidingen 

Facelift Class | 30 okt Gent

€380,00 EUR
Facelift Class | 3 nov Gent

€380,00 EUR

Behandelingen 

30 Minuten Behandeling of Consultatie

€45,00 EUR
60 Minuten Behandeling of Consultatie

€85,00 EUR
90 Minuten Behandeling of Consultatie

€135,00 EUR

Wie is Ivy Mobouck?

 

Ivy Mobouck, lifestyle entrepreneur in hart en nieren, leeft momenteel in haar geboorteland België, Gent.

Ongeveer 10 jaar geleden begon ze haar reis van zelfontwikkeling voor een gelukkiger, rijker, betekenis-voller bestaan met een niet-te-stoppen diep verlangen naar innerlijke groei, empowerment en bewuster leven.

Meer over Bewust Anders HIER.

 

Naast energie therapie en facilitatie van bewustzijn, leidt zij ook The Voice Of Your Business als Creative Online Business Consultant + Creatrix voor hoog creatievelingen en anders-denkenden, gespecialiseert in empowerende zelfontwikkelings businesses.  

Meer over The Voice Of Your Business HIER.

 

Ze heeft ook een liefde voor Conscious Tarot, het leggen van kaarten die vooral bedoelt zijn om inzicht te krijgen. 

Meer over Conscious Tarot HIER.

 

REJUVINATE & HEAL from inside out.